Förlåt Veronica!

Det visar sig att galanomineringar, avsaknaden av priser på dessa galor och en snygg marknadsföring lönar sig.

Jag har alltid hobby-hatat Veronica Maggio. Tyckte inte om den första låten jag hörde med henne, och sedan vet ni hur det blir: ”Åh nej, Veronica Maggio, jag gillar verkligen inte henne!”. Det gick till och med så långt att jag aldrig gick på Allsång på Skansen förra sommaren, därför att mina vänner ville gå dit just när hon skulle uppträda. Snacka om att jag ångrar mig nu.

Jag tror att mitt första steg på väg mot en den ursäkt jag nu ger Veronica togs när jag fick se reklamaffischerna för hennes spelning på tunnelbanan. Och hon är så jävla snygg. Sedan satt jag och led när Kleerup – som jag på riktigt verkligen inte gillar – fick pris efter pris på Grammisgalan. Botten nåddes när EMD:s Jennie Let Me Love You röstades fram till årets låt. Bland nomineringarna fanns bland annat Måndagsbarn av Veronica Maggio. Allt det här fick mig att inse att Veronica Maggio faktiskt var överlägset bäst bland nomineringarna, och därför borde vinna. Och dessutom jättehet.

Så nu sitter jag här med originella, coola, poppiga Veronica Maggio-låtar strömmandes ur högtalarna. Så jag känner att jag är skyldig henne en ursäkt. Förlåt, Veronica!

En reaktion på ”Förlåt Veronica!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s